Varmepumpe med R290 kølemiddel, 8-22 KW, landbrug/værksted

54.600,00 kr.

BLN 18 er en luft til vand varmepumpe med den miljørigtige kølemiddel R290, og er perfekt til landbrug eller større værksted m.m. Fremløbstemperaturen er op til 75 grader, og er velegnet, hvor der er brug for en højere fremløbstemperatur end de 50-55 grader, som de almindelige varmepumper kører med. Tilsluttes til 380v.
Dette er en kraftfuld maskine, der bare giver.

Nyeste teknologi giver  A+++
Cop værdi op til 5,59 W
R 290 kølemiddel er den mest miljørigtige
Ny udviklet “propel” som er støjsvag
Kan styres med app eller display
Valgfri 8 varmekurver og Eco mode for ekstra besparelse
Spar yderligere med den indbyggede tidsstyring som kan sænke temperaturen, når strømmen er dyrest

1 på lager

Varenummer (SKU): 5200 Kategori:

Installation:

Den er lavet som “plug and play”, så den der ved lidt om VVS, kan installere varmepumpen selv. Der er kun en ude-del, som skal tilsluttes dit anlæg, og som er fuld funktionsbar og påfyldt gas.

Du starter med at afmontere dit eksisterende olie-, gas- eller pillefyr, sæt en buffertank på 50-200L i stedet og tilslut tilgang øverst og retur nederst. Det samme gør du med varmepumpen. Påfyld vand på anlægget (husk at montere et dyk rør midt i buffertank til temperaturføleren), tilslut medfølgende styring til det ene sorte stik i pumpen og den medfølgende temperaturføler til det blå stik, og stik så føleren ind i dyk-røret på buffer tanken.

Slut strømmen til og start på styringen. Evt. download app som forskrevet i medfølgende vejledning.

 

R290 – hvad er det?

R290 er det nye grønnere kølemiddel, som varmepumpen er fyldt med og som erstatter R32, som starter med at blive udfaset i start 2025, grundet det skadelige for klimaet ved udslip. Dog må varmepumper med R32, der er opstillet, stadigvæk bruges, men på sigt kan det måske blive problematisk at efterfylde dem.

Brugen af R290 er “grønnere” på grund af den lave miljøpåvirkning og de fremragende termodynamiske egenskaber. Den er ikke-toksisk med nul ODP (Ozone Depletion Potential, ozonlagsnedbrydende potentiale) og meget lavt GWP (Global Warming Potential, globalt opvarmningspotentiale).

Specifikationer på vores pumper:

 

Garanti og service:

Vi anbefaler et eftersyn hvert år udført af en autoriseret montør, og der er selvfølgelig den almindelige garanti og reklamationsret, der dog frafalder, hvis den ikke er tilsluttet af en autoriseret installatør, og i øvrigt ikke er monteret efter forskrifterne.

 

Se kataloget over varmepumpen her

Se guiden til brug af displayet her