Generelle oplysninger

JMS Granit administreres af JMS Group
Korsbækvej 25
4281 Gørlev
CVR 29303711
Enkeltmandsvirksomhed
info@jmsgranit.dk

Træpiller og brænde

Biobrændsel/træpiller bliver leveret fra vores Sjællandslager med truck til hele Sjælland.
Det betyder, at de kan køres ind i indkørsel, carport m.v. Se beskrivelsen og fragtprisen på varen.

Trucken er 250 cm høj og bred, og kan køre i næsten alt belægning. Du kan med fordel notere i bemærkningsfeltet i check-out, hvor du ønsker varen placeret ved levering. Gøres dette ikke, sætter chaufføren varen der, hvor han vurderer, det giver bedst mening.

Vi leverer på ca. 2-8 hverdage, kan være lidt længere i ferieperioder.

Vi leverer desværre ikke til Christiania området pga. parkeringsforholdene omkring.

Grus, sten m.v

Vi leverer lokalt på 2-5 hverdage med tiptrailer. Se pris og levering på varen i indkøbskurven.

Der er også mulighed for gratis afhentning i Gørlev. Fragten koster fra 350 – 700 kr. og levering kan kun ske i lokalområdet, som rummer postnr. 4200, 4270-4291, 4293, 4400, 4470, 4480 og 4490.

Varmepumper

Vi leverer varmepumper i hele Danmark, til trofaste øer. Leveringstiden er ca. 8 dage, men kan være lidt længere i ferieperioder.

Kortbetaling

Vi tager følgende betalingskort: 

Dankort, VISA, MasterCard, Maestro og Mobilepay.  Alle priser står anført som DKK 

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vi tager ikke kortgebyr.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på vores webshop.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@jmsgranit.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Du skal selv stå for at sende varen retur. Bemærk visse varer ikke kan returneres med normal post. Dette gælder bl.a. for: bigbag, grus og sten materialer, biobrændsel og belægningssten, samt varmepumper.

Vi henter ikke pakker sendt til pakkeshop. Varen skal sendes retur til vores erhvervsadresse med omdeling.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, 

Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen. 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i original emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Varmepumper der er monteret og virker som foreskrevet, tages ikke retur.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Bemærk, at varereturnering sker for egen regning. Vi modtager ikke paller sendt pr. efterkrav.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til:

JMS Granit
Krogvejen 22
4281 Gørlev
Email: info@jmsgranit.dk
Tlf: 60 77 05 10

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Fortrydelsesret ved erhvervskøb

Der er ingen fortrydelsesret ved erhvervskøb. Kontakt os dog, hvis du alligevel vil fortryde dit køb, så bestræber vi os på at finde en løsning. 

Reklamationsret 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. 
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os helst inden du sender varen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamationsretten gælder heller ikke varmepumper, der er taget i brug og ikke monteret korrekt efter vores forevisninger eller af en autoriseret VVS’er.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til: 

JMS Granit
Krogvejen 22
4281 Gørlev
Email: info@jmsgranit.dk 
Tlf: 60 77 05 10

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.   

OBS: Da det er naturprodukter, der handles med, kan der forekomme mindre afvigelser i forhold til mine billeder og fra sending til sending. OBS: natur produkter som sten, grus og granit kan godt variere i farve og størrelse.

Klagemulighed

Ved klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os skal du kontakte info@jmsgranit.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her https://ec.europa.eu/odr – Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse som er info@jmsgranit.dk – Du bedes ligeledes vedlægge kvitteringen i forbindelse med dit køb. 

Behandling af personoplysninger

Fortrolighedspolitik: Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Jms Group og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på www.jmsgranit.dk erJohnny Johansson

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@jmsgranit.dk  

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr   

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 26. februar 2024.

Standard fortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

JMS Granit
Krogvejen 22
4181 Gørlev

info@jmsgranit.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________     Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)