Ved bestilling her på vores webshop har du mulighed for at vælge, at vi skal leverer varerne til dig. Det gør vi meget gerne, men bemærk dog, at vi kun leverer træpiller og anden biobrændsel på Sjælland, samt kun trailersalg i lokalområdet med udgangspunkt i vores adresse i Gørlev.

Træpiller og brænde

Biobrændsel/træpiller bliver leveret fra vores Sjællandslager med truck til hele Sjælland. Det betyder, at de kan køres ind i indkørsel, carport m.v. Se beskrivelsen og fragtprisen på varen.

Vi leverer altid disse paller med truck, så du nemt kan få det sat af lige der, hvor du ønsker. Det er nemlig vigtigt for os, at det er så nemt for vores kunder som muligt.

Trucken er 250 cm høj og bred, og kan køre i næsten alt belægning. Du kan med fordel notere i bemærkningsfeltet i check-out, hvor du ønsker varen placeret ved levering. Gøres dette ikke, sætter chaufføren varen der, hvor han vurderer, det giver bedst mening.

Der er også mulighed for gratis afhentning i Gørlev. Fragten koster fra 125 – 295 kr. og levering kan kun ske på Sjælland.

Vi leverer på ca. 2-8 hverdage, kan være lidt længere i ferieperioder.

Vi leverer desværre ikke til Christiania området pga. parkeringsforholdene omkring.

Trailersalg af grus, sten, granit m.m.

Vi leverer meget gerne grus, sten, granit, sand m.m. på trailer til dig, der bor i lokalområdet med udgangspunkt fra Gørlev.

Vi leverer lokalt på 2-5 hverdage med tiptrailer.

Der er også mulighed for gratis afhentning i Gørlev.
Fragten koster fra 350 – 700 kr. og levering kan kun ske i lokalområdet, som rummer postnr. 4200, 4270-4291, 4293, 4400, 4470, 4480 og 4490.

Pris på levering for et læs af 1-3 ton er kr. 350,-
Pris på levering for flere læs (4-6 ton) er kr. 700,-

Skal du bruge mere end ovenstående, da kontakt os for en snak om dette på tlf. 60 77 05 10

Varmepumper

Vi leverer varmepumper i hele Danmark, til brofaste øer. Leveringstiden er ca. 8 dage, men kan være lidt længere i ferieperioder.

Afhentning

Ønsker du selv at afhente træpiller, brænde, grus, sten m.m., er du altid velkommen til det.

Afhenter du materialer såsom grus, sten, sand osv., kan du nemt medbringe din trailer og køre den op på vores vægt. Så læsser vi traileren for dig med lige præcis den mængde, du skal bruge. Betal hverken for mere eller mindre.

Du kan afhente: Krogvejen 22, 4281 Gørlev. Se vores åbningstider i bunden af siden.