Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

5707

Nyt produkt

Sort granit 11/16

Sort granit er super flot til indkørsler, haver, gangstier og omkring havedamme. Giv din have et anderledes look med sort granit og dan rammerne om et roligt afslapningssted.

Vi levere med tiptrailer op til 6 ton, så undgår vi skader på din belægning

Prisen er pr ton
Et ton = 0,6 m3

På lager

800,00 kr

Se Fragt Pris

Sort granit er meget populært til haveprojekter og indkørsler. Det ses i dag mange steder, hvor folk på hver deres måde har benyttet sort granit til både forhave og baghave. Det populære ved sort granit er deres flotte mørkegrålige farve, der glintrer, samt deres sorte farve der kommer frem, når det har regnet. Dette er en anderledes måde at indrette sin have på, hvis man synes, at der er for meget græs. Med sort granit er det muligt at ligge fibertex nedeunder samt de sorte granitskærver ovenpå og dermed få sig en flot og vedligeholdelsesfri have. Fibertexen gør nemlig, at græs og ukrudt ikke vokser op gennem den sorte granitbelægning.

Vores sort granit er importeret direkte fra Sverige, hvor det stammer fra vulkaner. Derfor har sort granit en særlig baggrundshistorie. Sort granit er den hårdeste granitart, der findes og udbydes kun af to virksomheder i Sverige. Så gør lidt ekstra ud af din have eller indkørsel med sort granit og få folks opmærksomhed. Det er anderledes, populært og rigtig flot at se på. Ønsker du mere information om vores sort granit, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 60 77 05 10 eller kigge forbi vores udstillings adresse, hvor dette produkt også er til at se.

Det er også muligt selv at afhente sort granit på vores adresse.