Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

5707691000139CH

Nyt produkt

Støbegrus - Muregrus 0/4 i Bigbag

Murenes fine støbegrus til støbning af mindre opgaver eller pudsning af mur. Denne grus er vasket for støvpartikler så betonen har mulighed for at hærde helt op og få sin maximale styrke.
Du kan spare op til 20% på cementen med denne grus.

1 ton bigbag

På lager

935,00 kr

Støbegrus

Dette støbegrus er lavet af finkornet vasket bakkegrus. Støbegrus er velegnet til det fine pudselag, når du støber gulv i huset. Brug først støbemix og inden det når at hærde, ligger du ca. 5 cm pudseblanding lavet af støbegrus blandet med 1/3 cement ovenpå og gør det glat med en pudsebræt. Støbegrus kan også bruges til pudsning af fundamenter, sokkel eller murværk. Få leveret vores støbegrus i en bigbag af  1 ton og slip for, at støbegruset bredder sig ud over fortorvet eller indkørslen. Bigbags er praktiske og holder sammen på materialerne.

Nemt arbejde

Vores støbegrus er nemt at arbejde med og du får et flot resultat. Så få styr på det praktiske du skal have lavet nu. Har du f.eks. en revne i dit gulv, fundament eller skal du have fuget din kampestens sokkel, så kan du med fordel bruge vores støbegrus. Udskyd ikke arbejdet - støbegrus gør det jobbet lettere og du er færdig, før du ved det. Har du ikke helt styr på, hvornår du får klaret opgaven så fortvivl ikke. Vores støbegrus kan sagtens tåle at stå, så bestil støbegrus med det samme, så har du det lige ved hånden til den næste opgave. Ønsker du flere tips til brug af støbegrus, så ring gerne til os på tlf. 60 77 05 10 eller send en mail til info@jmsgranit.dk. Vi står altid klar til at hjælpe og besvare spørgsmål.