Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

LEVERING AF GRUS OG STEN LOKALT 

LEVERING AF GRUS OG STEN LOKALT

Levering af grus, sten og granit til vores nærområde.

Som kunde i Kalundborg, Udby, Bjerge, Gørlev, Høng, Slagelse, Jyderup og Snertinge er det nu nemt at få leveret diverse typer grus. Herunder kan nævnes; afretningsgrus, støbegrus, Derudover tilbyder vi en række sten til indkørslen, havebedet, terrassen og havestien med et udvalg i; perlesten...

Levering af grus, sten og granit til vores nærområde.

Som kunde i Kalundborg, Udby, Bjerge, Gørlev, Høng, Slagelse, Jyderup og Snertinge er det nu nemt at få leveret diverse typer grus. Herunder kan nævnes; afretningsgrus, støbegrus, Derudover tilbyder vi en række sten til indkørslen, havebedet, terrassen og havestien med et udvalg i; perlesten, nøddesten. Udvalget er stort og disse ting kan du få leveret lige til indkørslen eller fortovskanten, afhængig af pladsen til aflæsning.

Vi levere små læs med tiptrailer så vi undgår at ødelægge belægning.

Grus, sten til dit næste projekt

Kom hurtigt i gang med støbeprojektet, terrasselægningen, færdiggørelse af sandkassen til det lille vidunder eller hvad du ellers går rundt med idéer omkring. Få leveret hurtigt til en billig fragtpris ved at vælge en vare i denne kategori. Så kommer vi selv og leverer efter aftale med dig. Ønsk en bestemt dag og sted for levering, så skal vi gøre, hvad vi kan for at opfylde dette.

Vis mere
Viser 1 - 31 af 31 varer