Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

Nyt produkt

Sam's Field Chicken & Potato Adult Large 13 kg- udsolgt pt

Sam’s Field Adult large er til store hunderacer. Hovedingrediensen er kylling og det kommer hunden til gavn med et let fordøjeligt protein. Frugt og grøntsagerne i foderblandingen understøtter en frisk og rørig hund, så den er klar til dagens aktiviteter.

250,00 kr

299,00 kr Inkl. moms

-49,00 kr

Sam’s Field adult medium, er foder til mellemstore hunderacer. Fuldfoderet har ekstra indhold af fedt og protein, der hjælper hundens muskler når aktivitetsniveauet er højt. 

Sam’s Field Adult Medium er et hit blandt hundene. Hundefoderet er med kylling ( 31%) og (21%) kyllingelever, som giver mange gode næringsstoffer og proteiner i løbet af dagen. 

Hundefoderet er med fjerkræ, men det er også muligt at få ( indsæt variant)

Med Sam’s Field adult medium opretholder hunden, et godt fordøjelsessystem og et højt energiniveau. I foderet er der tilsat lakseolie, som er med til at give et balanceret forhold mellem omega 6 og omega 3 fedtsyrer. Det er medvirkende til at hunden får en flot og skinnende pels.  

Vi anbefaler Sam’s Field adult medium til jagthunde, politihunde og andre brugshunde, som har et forøget aktivitetsniveau. Grøntsagerne i foderet giver hunden et stærkt immunforsvar. 

Low Grain foder er glutenfrit og uden traditionelle kornsorter som rug, hvede og havre. Det er hundefoder til den energiske hund, der har behov for ekstra energi. 

Sammensætning: Kyllingekød (31%), kyllingelever (21%), kartofler, majs, kyllingefedt (beskyttet af tokoferoler, E-vitamin-kilde), lakseolie, naturlige smagsstoffer, tørrede æbler, ølgær, tomater, yucca ekstrakt, gulerødder, mineraler, DL-methionin, L-lysin, mannanoligosakkarider, fruktooligosakkarider, probiotika.

Analyse: råprotein 26 %, råfedt 15 %, råfiber 2,5 %, råaske 6,6 %, vand 10 %, kalcium 1,4 %, fosfor 1,0 %.

Vitaminer og Mineraler pr. kg: A-vitamin 20.000 IU, D3-vitamin 1.900 IU, E-vitamin 500 mg, B1-vitamin 4,5 mg, B2-vitamin 6,0 mg, B6-vitamin 5,0 mg, B12-vitamin 0,05 mg, niacin 26 mg, kalcium pantothenat 13 mg, biotin 0,78 mg, folinsyre 0,65 mg, cholinklorid 780 mg, organisk zink 107 mg, organisk kobber 18 mg, jod 0,84 mg, organisk selen 0,2 mg.

Metaboliserbar energi: 3790 kalorier/kg