Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

Nyt produkt

Sam's Field 4300 Power Adult medium 13 kg

Low Grain foder til aktive hunde

Et Low Grain foder til meget aktive hunde. 4300 har et ekstra højt indhold af protein og fedt til støtte af muskler og væv ved højere aktivitetsniveau. opskriften i Sam’s Field 4300 Power minimerer risici for foderintolerance, mens den supplerer alle vitale næringsstoffer, og giver hunden den energi, som er optimal for en meget aktiv hund.

250,00 kr

299,00 kr Inkl. moms

-49,00 kr

Sam’s Field 4300 Power til arbejdsomme hunde

Sam’s Field 4300 Power er et premium fuldfoder til voksne hunde med et stort energibehov. Hundefoderet har et ophøjet indhold af protein og fedt, som hjælper på hundens muskler og væv, når aktivitetsniveauet er højt. 

Sam’s Field 4300 Power er med kylling. Dette er et hit, da kylling er forholdsvis magert kød, som indeholder gode proteinkilder og bidrager med fyldestgørende næringsstoffer. 

Kyllingehundefoder vil vi klart advokere for, hvis du har en veloplagt og frisk hund.  Sam’s Field 4300 Power 13 kg er med fjerkræ, men det er også muligt at få Profine Energy Chicken & Potatoes 15 kg

Med Sam’s Field 4300 Power får din hund 39% kyllingekød og 25% kyllingelever. Det opretholder et godt fordøjelsessystem og et højt energiniveau. Derudover indeholder foderet andre gode næringsstoffer, som lakseolie og probiotika. 

Lakseolien har et balanceret forhold mellem omega 3 og omega 6 fedtsyrer. Som er kendt for dens gode indvirkning på pels og hud. Probiotika understøtter et velfungerende mave-tarm system. 

Vi anbefaler Sam’s Field 4300 Power til sporhunde, jagthunde, politihunde og andre brugshunde, som har behov for et højt energiniveau i løbet af dagen. Foderet fra Sam´s Field er tilsat gulerødder, tørrede æbler og tomater. Frugt og grønt er med til at  støtte hundens immunforsvar. Low Grain foder er glutenfrit og uden traditionelle kornsorter som rug, hvede, og havre. Det er hundefoder til den energiske hund, der har behov for ekstra energi. 

Sammensætning: Kyllingekød (39%), kyllingelever (25%), kartofler, majs, kyllingefedt (beskyttet af tokoferoler, E-vitamin-kilde), lakseolie, naturlige smagsstoffer, tørrede roetrævler, tørrede æbler, ølgær, tomater, yucca ekstrakt, gulerødder, mineraler, DL-methionin, L-lysin, mannanoligosakkarider, fruktooligosakkarider, probiotika.