Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

Nyt produkt

And 1 kg luft tørret barf

And er et fuldfoder, hvis råvaresammensætning tager hensyn til næringsstoffer og biologisk aktive ingredienser. 100 g af det færdige produkt er lavet af hele 200 g fersk kød og animalske produkter fra and, oksekød, kylling og svinekød.

Tilbud resten af året 2022

Kom ned i butikken og se det på:

Krogvejen 22
4281 Gørlev 

åbent tirs-fredag 13-17 og lørdag 9-13.00

99,95 kr

144,95 kr Inkl. moms

-45,00 kr

Nedsat pris!

And er et fuldfoder, hvis råvaresammensætning tager hensyn til næringsstoffer og biologisk aktive ingredienser. 100 g af det færdige produkt er lavet af hele 200 g fersk kød og animalske produkter fra and, oksekød, kylling og svinekød. Vigtigt er det, at tørringsprocessen giver dig mulighed for at bevare så meget af næringsstofferne som muligt fra de råvarer, der bruges i produktionen af ​​foder.

Andekød og animalske produkter giver værdifuldt protein rigt på aminosyrer og er en kilde til de elementer, der er nødvendige for sundheden - magnesium, selen, jern og kobber - mineraler, der spiller en vigtig rolle i reguleringen af ​​hudens og muskelvævets funktioner.

Andekød er også en kilde til vitamin 12 og fedtopløselige vitaminer, som er vigtige for din hunds sundhed.
Tilsætningen af ​​kyllingeæg og kyllingefedt beriger Dolina Noteci SUPERFOOD tørret mad med essentielle umættede fedtsyrer fra n-6 familien.

Biologisk aktive forbindelser indeholdt i søde kartofler, gulerødder, bananer, æbler, spinat, blåbær, hindbær, appelsiner, ærter og gojibær er kendetegnet ved antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber. De påvirker signifikant hæmningen af ​​ændringer relateret til aldring, udvikling af åreforkalkning og leverskader.

Fordøjelseskanalens funktioner, både fordøjelses- og sekretoriske, understøttes af brugen af ​​tilsætningsstoffer: hørfrø, Mojave yucca og tang. Tilsætning af ølgær og cikorieinulin stimulerer pelsens rette tilstand og opretholder den rette sammensætning af tarmfloraen.
Dolina Noteci SUPERFOOD tørret mad er suppleret med newzealandske grønlæbemuslinger, som er ansvarlig for at opretholde den rette tilstand af ledbrusken og har en anti-inflammatorisk effekt på knoglevæv. Tilsætning af lecithin i foderet har en beskyttende effekt på alle levende celler i hundens krop, og rosmarin har antioxidante egenskaber. Overholdelse af den anbefalede mængde foder givet til din hund risikerer ikke at blive overvægtig eller fede. Et godt supplement til en diæt baseret på tørret foder er at give din hund frisk drikkevand, som naturligt understøtter optagelsen af ​​ingredienserne i den.

Dolina Noteci SUPERFOOD tørret foder er et moderne koncept for fodring af voksne hunde, der kombinerer sprødheden af ​​tørfoder og smagen af ​​vådfoder. Den specielle teknologi med skånsom tørring giver dig mulighed for at bevare så mange næringsstoffer som muligt fra de råvarer, der bruges i produktionen af ​​foderet. 100 g appetitlig og sprød tørret mad er lavet af hele 200 g frisk kød og animalske ingredienser. Fundamentet for sammensætningen er kød og animalske produkter af høj kvalitet, herunder muskelvæv, med et højt indhold af protein og fedtsyrer. Sammensætningen og smagen af ​​maden beriger frugter og grøntsager - tilsætning af spinat, blåbær og hindbær er et ideelt supplement til den daglige kost med mikroelementer, der har en positiv effekt på funktionen af ​​hele hundens krop. Frugterne i maden er også en kilde til frugtsyrer, som igen udviser antioxidante og anti-inflammatoriske egenskaber. Biologisk aktive stoffer, der er til stede i dem, har en positiv effekt på funktionen af ​​det kardiovaskulære system, urinvejene og hæmmer processerne relateret til leverskader og aldring af hundens krop.

Maden omfatter også: hørfrø, Mojave yucca og tang, som i væsentlig grad påvirker fordøjelseskanalens funktioner. Råmaterialer, der er en kilde til præbiotika, understøtter pelsens korrekte tilstand og opretholder den korrekte sammensætning af tarmfloraen, takket være hvilken fordøjelse udføres korrekt. En værdifuld tilføjelse i den tørrede mad fra Dolina Noteci SUPERFOOD-linjen er den newzealandske musling, som er ansvarlig for at opretholde den gode tilstand af ledbrusken og har anti-inflammatoriske egenskaber i knoglevævet. Dette produkt er en sund, varieret og samtidig bekvem form for fodring af en voksen hund. Et godt supplement til en diæt baseret på tørret foder er at give din hund frisk drikkevand, som naturligt understøtter optagelsen af ​​ingredienserne i den.