Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

Nyt produkt

Laks 1 kg luft tørret barf

Lakseretten er et komplet vedligeholdelsesfrit foder til voksne hunde. Laks er en type kød med en af ​​de højeste fordøjelighedsrater af protein og fedt, hvilket gør foderet ekstremt let at fordøje og giver værdifulde n-3 fedtsyrer.

Tilbud resten af året 2022

Kom ned i butikken og se det på:

Krogvejen 22
4281 Gørlev 

åbent tirs-fredag 13-17 og lørdag 9-13.00

99,95 kr

144,95 kr Inkl. moms

-45,00 kr

Nedsat pris!

Lakseretten er et komplet vedligeholdelsesfrit foder til voksne hunde. Laks er en type kød med en af ​​de højeste fordøjelighedsrater af protein og fedt, hvilket gør foderet ekstremt let at fordøje og giver værdifulde n-3 fedtsyrer, som har anti-inflammatoriske egenskaber og holder hundens krop sund.

Det høje indhold af kød og animalske produkter fra laks giver alle de næringsstoffer i de mængder og proportioner, der er nødvendige for, at hunden fungerer korrekt, og sikrer rettens høj velsmagende smag.

Friske grøntsager og frugter er udover rigdommen af ​​biologisk aktive stoffer en vigtig del af en ordentlig hunds kost. Tilsætningen af ​​psylliumfrø, Mojave yucca, hørfrø og råmaterialer, der er kilden til præbiotika: mannano-oligosaccharider, β-glucaner og inulin, garanterer den korrekte funktion af immunsystemet og fordøjelsesprocesserne hos en voksen hund.

36% laksekød,
26% kød, hjerter, lever, oksekødsmave,
12 % af svinekød, lunger og nyrer,
6% kalkunkød,
indeholder ikke kylling,
højt indhold af friske grøntsager og frugter (gulerødder, søde kartofler, spinat, blåbær, hindbær, tranebær, appelsiner, ærter, gojibær),
rigdom af biologisk aktive forbindelser med stærke profylaktiske egenskaber (mannano-oligosaccharider, β-glucaner, lecithin, cikorieinulin, tang, newzealandske grønne læbemuslinger, tørret oregano),
tilsætning af glucosamin og chondroitin beskytter desuden hundens led mod degenerative forandringer,
indeholder ikke dyremel, farvestoffer eller konserveringsmidler,
den er kornfri, glutenfri,
produceret ved en lav tørretemperatur, der garanterer opretholdelse af den høje næringsværdi af råvarer, samtidig med at mikrobiologisk sikkerhed opretholdes.