Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

Nyt produkt

Kanin 1 kg, luft tørret barf

SUPERFOOD kanin er et komplet vedligeholdelsesfoder til hvalpe og unge hunde af mellemstore og store racer.

Tilbud resten af året 2022

Kom ned i butikken og se det på:

Krogvejen 22
4281 Gørlev 

åbent tirs-fredag 13-17 og lørdag 9-13.00

99,95 kr

144,95 kr Inkl. moms

-45,00 kr

Nedsat pris!

Sammensætningen af ​​råvarer i en kaninskål garanterer harmonisk vækst og udvikling af unge organismer, og giver dem alle næringsstoffer i præcist udvalgte proportioner og mængder.

Kaninkød og -lever er kendetegnet ved et højt indhold af sundt protein med over gennemsnittet fordøjelighedsparametre. Sammen med andre råvarer (oksekød, svinekød, kalkun, lakseolie) giver de fedt rigt på fedtsyrer, både i n-6- og n-3-familierne, der er nødvendige i kosten til hvalpe og unge hunde.

Kaninretten er kendetegnet ved høj smag, så hvalpens eller unghundens vogter vil være sikker på, at foderet udover at dække efterspørgslen efter alle nødvendige næringsstoffer helt sikkert vil smage godt for et kæledyr.
Tilsætning af psylliumfrø, Mojave yucca, hørfrø og råmaterialer, der er kilden til præbiotika: mannano-oligosaccharider, β-glucaner og inulin, garanterer den korrekte fordøjelsesproces og stimulerer den korrekte funktion af immunsystemet hos den voksende og udviklende organisme. hvalpe og unge hunde.

Friske grøntsager og frugter, som et væld af biologisk aktive stoffer, er en vigtig del af en hvalps og unghunds kost, hvilket sikrer, at de fungerer korrekt.