Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

Nyt produkt

Kalkun 1 kg luft tørret barf

kalkun er et 100% dagligt behov for alle næringsstoffer, komplet tørfoder beregnet til voksne hunde af alle racer.

Tilbud resten af året 2022

Kom ned i butikken og se det på:

Krogvejen 22
4281 Gørlev 

åbent tirs-fredag 13-17 og lørdag 9-13.00

99,95 kr

144,95 kr Inkl. moms

-45,00 kr

Nedsat pris!

kalkun er et 100% dagligt behov for alle næringsstoffer, komplet tørfoder beregnet til voksne hunde af alle racer. Den varierede og værdifulde sammensætning omfatter 80% frisk kød og animalske produkter fra kalkun, oksekød, kylling og svinekød, som er en kilde til letfordøjeligt protein, rig på alle essentielle aminosyrer.

Den innovative produktionsmetode, der består i skånsom tørring af kød og animalske produkter og passende valg af råvarer, gør foderet let at fordøje og tilpasset voksne hundes ernæringsbehov. Processen med tørring med varm luft giver mulighed for fremstilling af 100 g foder fra så meget som 200 g kød og indmad, samtidig med at dens smag og nødvendige næringsstoffer bevares.

Udvalget af råmaterialer rigt på forskellige typer væv: muskler, bindevæv og hjerte, giver både en række næringsstoffer og teksturer, der mest effektivt stimulerer fordøjelsesprocesser.
Dolina Noteci SUPERFOOD kalkunskål indeholder frugt og grøntsager såsom: gulerødder, spinat, blåbær, hindbær, tranebær, tomat, appelsiner, ærter, gojibær, som er et værdifuldt supplement til den daglige kost med mikronæringsstoffer og påvirker fordøjelseskanalen i en voksen hund.

Maden indeholder også: hørfrø, Mojave yucca og tang, som understøtter en korrekt funktion af fordøjelsessystemet, samt rosmarin med antioxidante egenskaber. Tørret ølgær og cikorieinulin er en kilde til præbiotika, der understøtter opretholdelsen af ​​en normal tarmflora. Både sammensætningen af ​​den tørrede mad og dens konsistens garanterer en høj smag.

Overholdelse af den anbefalede mængde foder givet til din hund risikerer ikke at blive overvægtig eller fede. Et godt supplement til en diæt baseret på tørret foder er at give din hund frisk drikkevand, som naturligt understøtter optagelsen af ​​ingredienserne i den.