Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

Nyt produkt

Oksekød 1 kg, luft tørret barf

Oksekødsretten er et komplet tørfoder, der fuldt ud opfylder de ernæringsmæssige behov hos voksne hunde af alle racer. Hvis råvaresammensætningen tager hensyn til næringsstoffer og biologisk aktive forbindelser. 

Tilbud resten af året 2022

Kom ned i butikken og se det på:

Krogvejen 22
4281 Gørlev 

åbent tirs-fredag 13-17 og lørdag 9-13.00

99,95 kr

144,95 kr Inkl. moms

-45,00 kr

Nedsat pris!

Oksekødsretten er et komplet tørfoder, der fuldt ud opfylder de ernæringsmæssige behov hos voksne hunde af alle racer. Hvis råvaresammensætningen tager hensyn til næringsstoffer og biologisk aktive forbindelser. 100 g af det færdige produkt er lavet af hele 200 g fersk kød og animalske produkter fra okse-, kylling- og svinekød.

Den skånsomme tørringsproces bevarer så meget af næringsstofferne som muligt fra de råvarer, der bruges til at fremstille foderet. Kød og animalske produkter fra oksekød giver værdifuldt protein rigt på aminosyrer og er en kilde til væsentlige elementer for sundheden - selen, jern og kobber. Oksekød er også en kilde til vitamin B12 og fedtopløselige vitaminer, der er vigtige for hundens krop.

Tilsætningen af ​​kyllingeæg og kyllingefedt beriger den tørrede mad i Dolina Noteci SUPERFOOD-serien med essentielle umættede fedtsyrer fra n-6-familien. De biologisk aktive forbindelser indeholdt i gulerødder, spinat, blåbær, hindbær, appelsiner og ærter er kendetegnet ved antioxidante og anti-inflammatoriske egenskaber. De påvirker signifikant hæmningen af ​​ændringer relateret til aldring, udvikling af åreforkalkning og leverskader.

Fordøjelses- og sekretionsfunktionerne i fordøjelseskanalen forbedres ved at supplere foderet med chiafrø, hørfrø, Mojave yucca og tang. Tilsætning af ølgær og cikorieinulin forbedrer pelsens tilstand og opretholder den rette sammensætning af tarmfloraen.

En værdifuld tilføjelse til den tørrede mad i Dolina Noteci SUPERFOOD-serien er ingredienser afledt af newzealandske muslinger, som er ansvarlige for at opretholde den korrekte tilstand af ledbrusken og har anti-inflammatoriske virkninger på knoglevæv. Overholdelse af den anbefalede mængde foder givet til din hund risikerer ikke at blive overvægtig eller fede. Et godt supplement til en diæt baseret på tørret foder er at give din hund frisk drikkevand, som naturligt understøtter optagelsen af ​​ingredienserne i den.