Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

Nyt produkt

Gåse ret 1 kg lufttørret barf

SUPERFOOD gåse ret er et komplet tørfoder beregnet til voksne hunde af alle, der dækker det daglige behov for alle næringsstoffer. Den varierede og værdifulde sammensætning omfatter 80% fersk kød og animalske produkter fra gås, oksekød, kylling og svinekød

Tilbud resten af året 2022

Kom ned i butikken og se det på:

Krogvejen 22
4281 Gørlev 

åbent tirs-fredag 13-17 og lørdag 9-13.00

99,95 kr

144,95 kr Inkl. moms

-45,00 kr

Nedsat pris!

SUPERFOOD gåse ret er et komplet tørfoder beregnet til voksne hunde af alle, der dækker det daglige behov for alle næringsstoffer. Den varierede og værdifulde sammensætning omfatter 80% fersk kød og animalske produkter fra gås, oksekød, kylling og svinekød, som er en kilde til letfordøjeligt protein, rig på alle essentielle aminosyrer.

Den innovative produktionsmetode bestående i skånsom tørring af kød og animalske produkter og passende valg af råvarer gør foderet let at fordøje og tilpasset voksne hundes ernæringsbehov.
Processen med tørring med varm luft giver mulighed for produktion af 100 g foder fra så meget som 200 g kød og indmad, samtidig med at dets smag og nødvendige næringsstoffer bevares. Udvalget af råmaterialer, der er rigt på forskellige typer væv: muskler, bindevæv og hjerte, giver både en række forskellige næringsstoffer og teksturer, der mest effektivt stimulerer fordøjelsesprocesser.

SUPERFOOD gåse ret indeholder desuden frugt og grøntsager, såsom: gulerødder, spinat, pærer, blåbær, hindbær, tomater, appelsiner, ærter, gojibær, som supplerer den daglige kost med mikronæringsstoffer, som igen understøtter arbejdet i ledning fordøjelseskanalen. Maden indeholder også: hørfrø, Mojave yucca og tang, som understøtter tarmens korrekte funktion, og rosmarin, som har antioxidante egenskaber.
Tørret ølgær og cikorieinulin er en kilde til præbiotika, der har en positiv effekt på hundens immunforsvar. Både sammensætningen af ​​maden og dens konsistens garanterer høj smag.

Overholdelse af den anbefalede mængde foder givet til din hund risikerer ikke at blive overvægtig eller fede. Et godt supplement til en diæt baseret på tørret foder er at give din hund frisk drikkevand, som naturligt understøtter optagelsen af ​​ingredienserne i den.