Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

Nyt produkt

Lamme ret 1 kg Luft tørret barf

Komplet, tørret foder SUPERFOOD lamme ret opfylder fuldt ud ernæringsbehovet hos voksne hunde af alle racer. 100 g af det færdige produkt er lavet af hele 200 g frisk lam, oksekød, kylling og svinekød.

Tilbud resten af året 2022

Kom ned i butikken og se det på:

Krogvejen 22
4281 Gørlev 

åbent tirs-fredag 13-17 og lørdag 9-13.00

99,95 kr

144,95 kr Inkl. moms

-45,00 kr

Nedsat pris!

Komplet, tørret foder SUPERFOOD lammeskål opfylder fuldt ud ernæringsbehovet hos voksne hunde af alle racer. 100 g af det færdige produkt er lavet af hele 200 g frisk lam, oksekød, kylling og svinekød.

Det er vigtigt, at tørringsprocessen bevarer det meste af værdien af ​​friske ingredienser, der bruges i produktionen. Lam er en kilde til zink - et mineral, der spiller en vigtig rolle i reguleringen af ​​hudens funktioner.
Det er også en kilde til vitamin B12 og niacin vigtig for hundens krop, som er yderst effektiv til at sænke kolesterol i blodet og har en gavnlig effekt på nervesystemet.

Tilsætningen af ​​hønseæg og avocado beriger SUPERFOOD tørret mad med essentielle umættede fedtsyrer fra n-6-familien, som har antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber, samt hæmmer ændringer relateret til aldring og forebygger åreforkalkning.
Fordøjelses- og sekretoriske funktioner i fordøjelseskanalen understøttes af tilsætning af chiafrø, hørfrø, Mojave yucca og tang.

Frugter og grøntsager indeholdt i foderet, såsom: søde kartofler, gulerødder, avocado, spinat, blåbær, hindbær, tranebær, appelsin, ærter, asparges, tørret ølgær og cikorieinulin er en kilde til præbiotika, der bidrager til den rette tilstand af pelsen og opretholde den rette sammensætning af tarmfloraen.

En værdifuld tilføjelse i SUPERFOOD tørret mad er den newzealandske grønne læbemusling, som er ansvarlig for at opretholde den korrekte tilstand af ledbrusken og har anti-inflammatoriske egenskaber af knoglevæv. Overholdelse af den anbefalede mængde foder givet til din hund risikerer ikke at blive overvægtig eller fede.

Et godt supplement til en diæt baseret på tørret foder er at give din hund frisk drikkevand, som naturligt understøtter optagelsen af ​​ingredienserne i den.