Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

Nyt produkt

Vildret 1 kg Luft tørret barf

Vildtret er et komplet tørfoder beregnet til voksne hunde af alle racer, der dækker det daglige behov for alle næringsstoffer. Den varierede og værdifulde sammensætning omfatter 80 % fersk kød og animalske produkter fra vildt, oksekød, kylling og svinekød.

Tilbud resten af året 2022

Kom ned i butikken og se det på:

Krogvejen 22
4281 Gørlev 

åbent tirs-fredag 13-17 og lørdag 9-13.00

99,95 kr

144,95 kr Inkl. moms

-45,00 kr

Nedsat pris!

SUPERFOOD - vildtret

SUPERFOOD vildtret er et komplet tørfoder beregnet til voksne hunde af alle racer, der dækker det daglige behov for alle næringsstoffer. Den varierede og værdifulde sammensætning omfatter 80 % fersk kød og animalske produkter fra vildt, oksekød, kylling og svinekød, som er en kilde til letfordøjeligt protein, rigt på alle essentielle aminosyrer.

Den innovative produktionsmetode bestående i skånsom tørring af kød og animalske produkter og passende valg af råvarer gør foderet let at fordøje og tilpasset voksne hundes ernæringsbehov. Processen med tørring med varm luft giver mulighed for fremstilling af 100 g foder fra hele 200 g kød og indmad, samtidig med at smagen og de nødvendige næringsstoffer bevares.

Udvalget af råmaterialer rigt på forskellige typer væv: muskler, bindevæv og hjerte, giver både en række forskellige næringsstoffer og teksturer, der mest effektivt stimulerer fordøjelsesprocesser.

SUPERFOOD vildtret indeholder frugt og grøntsager såsom: gulerødder, græskar, banan, spinat, blåbær, hindbær, appelsiner, ærter, asparges, som supplerer den daglige kost med biologisk aktive stoffer, og disse understøtter igen fordøjelsessystemet betydeligt. Maden indeholder også: chiafrø, hørfrø, mojave yucca og tang, som understøtter tarmens korrekte funktion, samt rosmarin med antioxidante egenskaber. Både sammensætningen af ​​maden og dens konsistens garanterer høj smag.

Overholdelse af den anbefalede mængde foder givet til din hund risikerer ikke at blive overvægtig eller fede. Et godt supplement til en diæt baseret på tørret foder er at give din hund frisk drikkevand, som naturligt understøtter optagelsen af ​​ingredienserne i den.