Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

Vi levere træpiller, briketter og brænde til Vordingborg og omegn

Bor du i eller omkring Vordingborg kan du bestille træpiller og andet biobrændsel hos os til gode priser og ønsker du dem leveret klare vi også det med vores servicemindet chauffører.

Vi levere altid med truck som kan køre næsten alle steder og sætte pallerne ind i carport, lade eller lign. Slut med at fragtmanden sætter dem på fortovet.

KVALITET

Vi har altid den bedste kvalitet, vores træpiller kommer fra en af Sveriges største fabrikker som producere Varga træpillen som er kendt for sin høje kvalitet og er kåret som sveriges bedste træpiller af det svenske skorstensfejer lag, som b.andt udtaler " varga har en optimal forbrænding - ren ild og meget lidt aske".

Vores handige brænde "bigbag" kommer fra bæredygtig dansk skovbrug og er tørret naturligt i 2-3 år, derved formindsket træsyren i brændet og det giver mindre aske.

BESTILLING

Find varen på siden under kategorien Træpiller og Brænde, læg vare i kurven og indtast dit postnummer så kan du se din specielle fragt pris (kan slettes igen).
Vil du selv hente kan du finde vores lager på Krogvejen 22, 4281 Gørlev.

VORES FYR

Vi fyre selv med træpiller og kan derfor stå inde for kvaliteten på vores Varga træpiller.

Levering

Vi levere altid vores træpiller og brænde med denne truck som kan køre stort set alle steder, som grusvej, sten gårdsplads eller på græsplæne.

Trucken er 250 cm høj og bred men som du kan se på billedet kan gaflerne skydes ud så vi kan sætte pallen ind af f.eks en dør eller under carport.

Jms Granit levere altid træpiller til Vordingborg med truck og god service