Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

5707691002270

Nyt produkt

Sten til indkørslen, "ærtesten" bigbag

Dette flotte mix af danske natursten minder lidt om granitskærver og kan være et rigtig godt alternativ. Foretrækker du mere farvespil i din indkørsel, vil disse natursten være et godt valg.  Stenenes størrelse 11-16 mm bliver oftest anvendt i indkørsler og på gårdspladser. 

 1000 kg

På lager

1.195,00 kr

Ærtesten - perfekte til indkørslen

Ærtesten er vaskede småsten fra de danske grusgrave. Disse sten er i århundreder blevet brugt som belægning i indkørsler og på gårdpladser. Ærtestenene er sidenhen blevet populære i parcelhuskvarterer landet over, da det er en nem og billig form for belægning. Hertil er vores ærtesten også yderst velegnet til havestier. En nem, hurtig og billig løsning. Og selvfølgelig også en flot løsning, man kun kan blive glad for. Ærtesten har også et flot farvespil med deres mange flotte naturlige farver blandet sammen. Sammenlignet med vores perlesten, er ærtesten en smule større. De benyttes oftest til samme løsninger og det kommer derfor an på, hvilken størrelse sten, man helst ønsker at bruge.

 

Projekter med ærtesten

 

Går du med tanker om, at etablere en ny belægning i indkørslen eller ønsker du en flot sti gennem haven? Så er ærtesten en god hjælp. Stenene her er en praktisk, god og billig løsning til det næste projekt. Indkørslen er yderst vigtig for hverdagen. Og så er det en af de ting, man sjældent skænker en tanke. Dog ønsker de fleste en god og solid bund, når de parkerer bilen efter endt dag. Så lad dig ikke stoppe af tanken om et stort projekt. Ærtesten er nemt at arbejde med og du har en frisk og flot indkørsel på ingen tid. Ønsker du gode råd eller idéer, så kontakt os gerne på telefon 60 77 05 10 eller send os en mail på info@jmsgranit.dk.