Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

5707691000191

Nyt produkt

Brolæggergrus 0/8 i Bigbag

Brolæggergrus - Betongrus til støbning af f.eks. gulve eller hegnspæle eller som et stabilt underlag under fliser. Grov.

1000 kg

På lager

845,00 kr

Betongrus - tips og tricks

Betongrus er til det grove lag, når du f.eks. støber badeværelsesgulv. Lig først flamingo, derefter varmeslanger til gulvvarmen, så laver du en tyktflydende blanding af betongrus og 1/4 del cement, men husk der skal være plads til et ca .5 cm pudselag lavet af støbegrus. Betongrus kan også bruges til opfyldning af fundamentblokke og andet forskaling. Skal du have sat et solidt plankeværk op ind til naboen eller bjælker til hestefolden, kan du med fordel støbe stolperne fast med betongrus blandet med kun 1/5 cement. Så burde bjælkerne eller plankeværket ikke være lige til at vælte. Fås betongrus leveret i en bigbag af 1 ton og slip for, at det flyder ud over fortorvet eller indkørslen. Vores praktiske bigbags holder nemlig sammen på betongruset og sørger for du nemt og uden besvær kan have det stående inden brug.

Betongrus til støbeopgaver

Vores betongrus hjælper dig med, at blive færdig med dit projekt. Det er grov betongrus, der sørger for, at pælene står fast eller gulvet er hårdt og sikkert støbt. Vores betongrus kan bruges til alle støbeopgaver og sammen med vores støbegrus, skaber de et solidt fundament, til lige det du skal have lavet. Der kan forekomme lidt større sten end 0/8 i betongrus. Ønsker du yderligere vejledning til benyttelse af betongruset eller vil du høre mere om kvaliteten eller leveringstiden, så ring endelig til os på tlf. 60 77 05 10 eller send os en mail på info@jmsgranit.dk. Vi står altid klar til at hjælpe og besvare spørgsmål.