Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

5707691000153

Nyt produkt

Afretningsgrus, fin - 1000 kg

Fin afretningsgrus, som du kan bruge til opretning af flisebelægning og under nye fliser. Afretningsgruset er dansk kvalitetsgrus. Det fine afretningsgrus er perfekt til lægning af terrasse og indkørsel. 

1 ton leveret i bigbag

På lager

995,00 kr

Stabilt underlag til terrassen

Det fine afretningsgrus er af god kvalitet og anvendes hyppigst som det sidste lag i anlægning af terrasse til at lave et 100 % lige underlag til dine fliser. Du får derfor en snorlige terrasse med vores afretningsgrus, som du kan nyde året rundt. Vores afretningsgrus er ikke bare almindelig grus, men er nøje udvalgt og godkendt afretningsgrus af professionelle anlægsgartner, der med følgende kriterier, giver dig den bedste fine afretningsgrus:

-          Afretningsgrus skal kunne komprimeres, så det bliver en fast masse.
-          Afretningsgrus skal kunne opsuge vand uden at "falde sammen".
-          Afretningsgrus skal kunne tåle et vedvarende tryk fra fliser og evt. parkeret biler.
-          Afretningsgrus skal kunne holde sin form og styrke i mange år.
-          Afretningsgrus skal være nemt at arbejde med.

Derfor vil vi altid anbefale vores fine afretningsgrus, hvis din terrasse eller indkørsel skal holde i mange år uden sætningsspor. Prøv en gang at kigge på din nabos indkørsel. Hvis der er kørespor, hvor bilen holder, er bærelaget ikke lavet ordentlig. Måske har man undladt afretningsgrus eller valgt et billiger produkt. Undgå dette med vores afretningsgrus, der gør det nemt for dig at lave en lige overflade.

Tips til benyttelse af afretningsgrus

Den fine afretningsgrus er ment til at anvende oven på stabilgrus, da dette materiale er lettere at arbejde med. Man ligger ca. 5 - 10 cm afretningsgrus oven på bærelaget af stabilgrus. Dernæst er det muligt at ligge et par almindlige vandrør ned i den lagte afretningsgrus, præcis i den højde man ønsker terrassen, dog minus flisens tykkelse. Vores afretningsgrus anvendes også hyppigt ved anlægsopgaver som underlag til belægning i hele haven såsom ved lægning af sten og fliser. Det er godkendt kvalitetsgrus fra de danske grusgrave, så du kan være sikker på god kvalitet og billigt grus. Vi vil sikre glade og tilfredse kunder ved at tilbyde et kvalitetsprodukt der er nemt at arbejde med og sikrer et godt resultat første gang. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 60 77 05 10 for mere information eller for flere gode råd til benyttelse af vores fine afretningsgrus.

Vi leverer til hele landet, dog kun til brofaste øer.

Fin afretningsgrus i god kvalitet leveres i praktiske Bigbags af 1 ton. Perfekt til dit terrasseprojekt eller indkørsel, hvis du ønsker en helt lige overflade. 

0/4 Afretningsgrus leveres i Bigbag af 1 ton der indeholder ca. 0,65 m3.

Det er også muligt selv at afhente afretningsgruset på vores adresse.