Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.
Levering af små læs grus og sten i vores lokal område
Levering af små læs grus og sten i vores lokal område

Hurtig og billig levering

Vi leverer små læs på 1 m3  med egen varevogn og tiptrailer til lokalområdet. Dette vil gøre leveringstiden hurtigere for kunden samt en del billigere. Vi går ind for god service og vil derfor gerne tilbyde kunderne i lokalområdet denne ekstra service i form af hurtig og billig levering. Hertil er vi personligt ude og ...

Hurtig og billig levering

Vi leverer små læs på 1 m3  med egen varevogn og tiptrailer til lokalområdet. Dette vil gøre leveringstiden hurtigere for kunden samt en del billigere. Vi går ind for god service og vil derfor gerne tilbyde kunderne i lokalområdet denne ekstra service i form af hurtig og billig levering. Hertil er vi personligt ude og levere således, at vi selv kommer i tæt kontakt med vores kunder.

Levering af grus, sten og granit til lokalområdet

Som kunde i lokalområdet er det nu nemt at få leveret diverse typer grus. Herunder kan nævnes; afretningsgrus, støbegrus, sand til sandkassen, plantejord m.m. Derudover tilbyder vi en række sten til indkørslen, havebedet, terrassen og havestien med et udvalg i; perlesten, nøddesten, pyntesten samt forskellige slags granitsten og –skærver. Udvalget er stort og disse ting kan du få leveret lige til indkørslen eller fortovskanten, afhængig af pladsen til aflæsning.

Grus, sten og granit til dit næste projekt

Kom hurtigt i gang med støbeprojektet, terrasselægningen, færdiggørelse af sandkassen til det lille vidunder eller hvad du ellers går rundt med idéer omkring. Få leveret hurtigt til en billig fragtpris ved at vælge en vare i denne kategori. Så kommer vi selv og leverer efter aftale med dig. Ønsk en bestemt dag og sted for levering, så skal vi gøre, hvad vi kan for at opfylde dette.

Vis mere

Levering af små læs grus og sten i vores lokal område  Der er 14 produkter.

Viser 1 - 14 af 14 varer