Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.Ja eller Nej

Bigbag - grus-sten-granit-jord 

Bigbag - grus-sten-granit-jord

Bigbag

 

Her er den professionelle vare til håndværkeren og "gør det selv" manden på den nemme måde. Få en praktisk bigbag med grus, sten eller granit og undgå at det ligger på fortov eller i din indkørsel. Bigbagen kommer på lastbil, typisk en sættevogn, og den bliver sat i indkørsel eller fortov hvor der kan køres med palleløfter. Vi levere ...

Bigbag

 

Her er den professionelle vare til håndværkeren og "gør det selv" manden på den nemme måde. Få en praktisk bigbag med grus, sten eller granit og undgå at det ligger på fortov eller i din indkørsel. Bigbagen kommer på lastbil, typisk en sættevogn, og den bliver sat i indkørsel eller fortov hvor der kan køres med palleløfter. Vi levere på ca en uge til hele landet med brofaste øer. Prisen er med det hele.
Bor du i et sommerhus, kolonihave eller bare et sted hvor du er i tvivl om vi kan levere, så skrive til os på info@jmsgranit.dk 

Grus, sten og granit i praktisk Bigbag

Hos os har du mulighed for at afhente, eller få leveret dit grus, dine sten eller granit i en praktisk Bigbag, der gør det let at holde styr på dit projekt. Det er en løsning, vi ofte anbefaler til vores kunder, og især kunder fra det private, nyder godt af denne måde at få sine materialer på. Fælles for alle vores produkter er, at de gennemtestede og passer ind på en byggeplads, hvor tingene skal kunne holde til noget. Det er fordi vi sætter en ære i vores arbejde, at det er vigtigt for os, ligesom det er for dig, at alle de produkter vi leverer, er i højeste kvalitet, til priser der kan betale sig for dig.

En Bigbag gør arbejdet lettere

Hos os har du mulighed for selv at afhente, men vi leverer naturligvis også til døren, som en naturlig del af vores arbejde. Vores store erfaring betyder, at vi kan overholde alle leveringsaftaler, og det sikrer, at du har dine materialer, når du har brug for dem. Vi ser frem til at høre fra dig og levere et produkt, eller som du selv henter, vi er stolte over at forhandle, til dig!

Vis mere
Viser 1 - 32 af 32 varer